Actueel

Nieuws

Preview foto
10 juli 2019
De sportdag van groep 5 en 6 gaat door!

Preview foto
05 juli 2019
Op Talentenjacht met de VakantiePas!
Het is bijna zomervakantie, dus de VakantiePas is weer uitgedeeld in de klas. Hét paspoort voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, boordevol activiteiten met korting. De VakantiePas is goed voor € 300,- aan korting en bevat meer dan 80 (zomer)activiteiten in en om de stad. Met  het thema ‘Talentenjacht’ kunnen kinderen hun (verborgen) talenten ontdekken. Is het muziek, sport, koken, dans of wetenschap? Verder is er het vertrouwde aanbod van onder meer musea, workshops, zwembaden, pretparken en een gratis ijsje of pannenkoek. Als de kinderen 5 activiteiten hebben gedaan, kunnen ze in de bibliotheek een VakantiepasMedaille ophalen.

Naast de kortingen en zelfs gratis activiteiten, zijn er ook flinke prijzen te verdienen. De hoofdprijs is een (slaap)weekend Duinrell en het Tikibad voor 4 personen.  Alle activiteiten staan vanaf 8 juli ook op www.vakantiepas.nl . Daar vindt u ook alles over eventuele wijzigingen, prijsvragen én extra activiteiten die niet in de ‘papieren’ VakantiePas staan.


Preview foto
04 juli 2019
Zomertijd = puzzeltijd!
De zomer staat voor de deur, tijd voor leuke dingen! Bijvoorbeeld voor het Nieuwsbegrip puzzelboek. Je leerlingen hoeven zich niet te vervelen met de rebussen, woordzoekers en kruiswoordpuzzels in dit zomerboek.

Puzzelboek niveau AA en Puzzelboek niveau A/B

 

https://www.nieuwsbegrip.nl/page/1771/zomertijd-puzzeltijd


Preview foto
19 juni 2019
Escampfestival 2019

Het Escampfestival viert dit jaar haar 20e verjaardag, tijd voor een bijzonder feest. We gaan los op de Leyweg met een speciale programmering. We kunnen nog niets verklappen maar het wordt spectaculair. Daarnaast krijgen de winkeliers op de Leyweg alle gelegenheid om die dag het winkelcentrum en hun zaak op de kaart te zetten. Het wordt dus een bruisende dag op de Leyweg met kraampjes, gezellige terrassen en leuke aanbiedingen.

 

U kunt alvast de volgende datum reserveren:

 

datum: zaterdag 14 september van 12.00 – 17.00 uur

locatie: winkelcentrum Leyweg en Melis Stokepark


Preview foto
27 mei 2019
Stichting Jeugd Vakantie Aktiviteiten
Tijdens de eerste drie weken van de Haagse zomervakantie organiseert de Stichting JVA elk jaar op Duinrell een vakantieproject voor de Haagse basisschoolkinderen van 4 t/m 13 jaar.

De deelnemende kinderen worden elke werkdag met speciale JVA bussen van Den Haag naar Duinrell gebracht. Verspreid over Den Haag zijn er 19 opstapplaatsen. Deze zijn verdeeld over de A-etappe (vertrek om 8.15 uur) en de B-etappe (vertrek om 9.30 uur).

Op Duinrell volgen de kinderen in leeftijdsgroepen een leuk dagprogramma. Elke groep wordt begeleid door twee groepsleiders.

Naast de attracties van Duinrell en zwemmen in het buitenbad en/of Tikibad worden ook activiteiten aangeboden. Dit zijn Handvaardigheid, Toneel, Muziek, Sport, Spel en Speciale activiteiten.

Aan het eind van de dag worden alle kinderen weer met de JVA bussen teruggebracht naar Den Haag.