Actueel

Nieuws

Preview foto
29 september 2022
Benji wordt voorgelezen
Benji is gek op de schoolbieb en de boeken die daar staan. Voor het eerst mocht Hailey uit groep 3B Benji voorlezen. Samen hebben ze een boek uitgekozen en dit boek werd voorgelezen in de voorleesboom. 

Benji gaat er heerlijk voor liggen en luistert aandachtig. 


Preview foto
29 augustus 2022
De schoolbieb is geopend
Op de eerste schooldag werd de schoolbieb geopend! 

Een jaar lang is er hard gewerkt door het team van De Fontein om de schoolbieb te realiseren. De Fontein beschikt nu over een bieb onderbouw, bieb middenbouw en een bieb bovenbouw. In de eerste schoolweek zijn alle kinderen naar de bieb geweest en hebben hun eerste leesboek mogen uitkiezen. Wat een feest was dit! 


Preview foto
19 april 2022
Invictus Games april 2022
Jay, Fleur en Sophia uit onze groep 8 hebben als verslaggever tijdens de Invictus Games verslag mogen doen en o.a. Prins Harry mogen interviewen.

En wat hebben ze dat fantastisch gedaan!

 

(Klik hier voor het filmpje van deze toppers)


Preview foto
31 augustus 2021
Opening Maand van de Veilige Schoolomgeving
Maandag 30 augustus werd bij ons op school de Maand van de Veilige Schoolomgeving geopend door wethouder Robert van Asten. Een belangrijk thema op en rondom alle basisscholen. Want wie wil nou niet een veilige schoolomgeving voor zijn/haar kind? Na de opening door wethouder van Asten, zong muzikant Tim Akkerman zijn lied "Wij gaan weer naar school". Een mooie start van het nieuwe schooljaar. Maar ook een belangrijk signaal om samen te werken aan een veilige schoolomgeving. Zoals een leerling mooi verwoordt: "Iedereen moet op iedereen letten". Laten we dat doen!

Preview foto
11 juli 2021
Project Bouwen
De jaarlijkse projectweek is weer gehouden. Tijdens deze week stond het onderwijs binnen onze school in het teken van bouwen. Wat komt erbij kijken om een gebouw te ontwerpen en te maken? Hoe zien de binnen- en buitenzijde van een gebouw eruit? Welke beroepen hebben met bouwe te maken? Hoe zien huizen er in de toekomst uit? Wat zijn de verschillen tussen huizen van mensen en dieren. De leerlingen gingen hard aan de slag. 
Lees meer ›