Actueel

Nieuws

Preview foto
09 september 2020
Lopen of fietsen naar school
Tijdens de Schoolbrengweek roepen scholen de ouders en leerlingen op om zoveel mogelijk lopend of op de fiets naar school te gaan. Want lopen of fietsen naar school is:

  • Goed voor je gezondheid en bewegen bevordert je leerprestaties,
  • Goed voor de verkeersveiligheid bij school,
  • Goed voor de verkeersvaardigheid van de kinderen,
  • Goed voor het milieu,
  • ... en het is nog eens leuk ook!

Preview foto
31 augustus 2020
Festival De Betovering
Wij zijn blij te melden dat festival De Betovering doorgaat! Tussen 16 en 24 oktober 2020 kunnen alle kinderen tot en met 12 jaar zich onderdompelen in theater- en dansvoorstellingen, films, muziek, workshops en straattheater!
Het programma is vanaf 6 september online! 

Een Coronaproof festival waarbij de gezondheid en veiligheid van publiek en medewerkers prioriteit heeft. Er wordt dit jaar veel aandacht besteed aan het vermijden van drukte op de festivallocaties, looproutes, aanvullende hygiënemaatregelen plus een slimme en veilige bezetting van de stoelen in de theaters, musea en andere culturele instellingen. Misschien minder druk en groots dan je van ons gewend bent, maar waarschijnlijk wel de meest bijzondere en avontuurlijke Betovering ooit.
Lees meer ›

Preview foto
30 augustus 2020
Samen krijgen we corona onder controle
Alleen samen houden we de verspreiding van het virus onder controle. Daarom gelden ook bij de start van dit nieuwe schooljaar de volgende basisregels:

  • We wassen vaak onze handen met water en zeep.
  • We hoesten en niesen aan de binnenkant van onze elleboog
  • Na school gaan de leerlingen direct naar huis of de bso.
  • Volwassenen houden 1,5 meter afstand. (Leerlingen hoeven geen afstand te bewaren.)

•      Bij (milde) klachten, blijf thuis.


Preview foto
30 augustus 2020
Meester Jokus met pensioen
Vrijdagmiddag 28 augustus anmiddag hebben wij met alle collega’s afscheid genomen van meester Jokus Stapersma. Na 45 jaar in het onderwijs te hebben gewerkt en 13 jaar op De Fontein gaat meester Jokus van andere dingen genieten. Zijn zoons en kleinzoon waren op school en konden ook genieten van de verhalen, speeches en liedjes. Het mooiste lied kwam van Jokus zelf voor al zijn collega’s.
Wij wensen Jokus heel veel geluk en gezondheid in de toekomst en bedanken hem voor alles wat hij voor kinderen, ouders, collega’s en de school heeft betekend.

Preview foto
30 augustus 2020
De Schoolspullenpas
Schoolbenodigdheden heb je nodig om mee te kunnen doen op school. Dat is de reden waarom er een Schoolspullenpas is voor kinderen van 4 t/m 17 jaar met een Ooievaarspas. Hiermee kan je bij verschillende winkels schoolspullen kopen die op de schoolbenodigdheden lijsten staan. Leergeld Den Haag heeft de aanvraagformulieren voor de Schoolspullenpas verstuurd.

Heb je het aanvraagformulier nog niet ontvangen, neem dan meteen contact op met Leergeld Den Haag op telefoonnummer 070-796135 / 070-7796136 (ma-do 09.00-12.30 uur) of e-mail naar schoolspullenpas@leergelddenhaag.nl.

Tot 11 september 2020 kunt u een aanvraag indienen.

De Schoolspullenpassen kunt u gebruiken tot en met 31 oktober 2020. Na deze datum vervallen alle tegoeden op de passen!