Actueel

Nieuws

Preview foto
19 juni 2019
Escampfestival 2019

Het Escampfestival viert dit jaar haar 20e verjaardag, tijd voor een bijzonder feest. We gaan los op de Leyweg met een speciale programmering. We kunnen nog niets verklappen maar het wordt spectaculair. Daarnaast krijgen de winkeliers op de Leyweg alle gelegenheid om die dag het winkelcentrum en hun zaak op de kaart te zetten. Het wordt dus een bruisende dag op de Leyweg met kraampjes, gezellige terrassen en leuke aanbiedingen.

 

U kunt alvast de volgende datum reserveren:

 

datum: zaterdag 14 september van 12.00 – 17.00 uur

locatie: winkelcentrum Leyweg en Melis Stokepark


Preview foto
05 juni 2019
Buitenspeeldag | Kinderboerderijen Actief Toer
Woensdag 12 juni van 13.00-16.00 uur

Stadsboerdrij Op den Dijk

Lekker buitenspelen en allerlei leuke dingen doen.

€ 0,50 voor een strippenkaart


Preview foto
27 mei 2019
Stichting Jeugd Vakantie Aktiviteiten
Tijdens de eerste drie weken van de Haagse zomervakantie organiseert de Stichting JVA elk jaar op Duinrell een vakantieproject voor de Haagse basisschoolkinderen van 4 t/m 13 jaar.

De deelnemende kinderen worden elke werkdag met speciale JVA bussen van Den Haag naar Duinrell gebracht. Verspreid over Den Haag zijn er 19 opstapplaatsen. Deze zijn verdeeld over de A-etappe (vertrek om 8.15 uur) en de B-etappe (vertrek om 9.30 uur).

Op Duinrell volgen de kinderen in leeftijdsgroepen een leuk dagprogramma. Elke groep wordt begeleid door twee groepsleiders.

Naast de attracties van Duinrell en zwemmen in het buitenbad en/of Tikibad worden ook activiteiten aangeboden. Dit zijn Handvaardigheid, Toneel, Muziek, Sport, Spel en Speciale activiteiten.

Aan het eind van de dag worden alle kinderen weer met de JVA bussen teruggebracht naar Den Haag.


Preview foto
22 mei 2019
Week Tegen Pesten 2019
De Week Tegen Pesten 2019 is van 23 tot en met 27 september. Dit jaar is het thema: Wees een held, met elkaar. Iedereen die een positieve bijdrage levert aan de groep is een held: leraar én leerlingen.

Wees een held, met elkaar

De Week Tegen Pesten 2019 heeft als thema Wees een held, met elkaar. Samenwerking met de hele groep staat centraal. Met elkaar zorg je voor een goede sfeer en ontstaat er minder behoefte om te pesten. Iedereen die een positieve bijdrage levert aan de groep is een held: leraar én leerlingen.


Preview foto
13 mei 2019
Kinderboekenparade
Dit jaar is het 25 jaar geleden dat het Kinderboekenmuseum zijn deuren opende en dat gaat groots gevierd worden! De start van de festiviteiten vindt plaats op zondag 2 juni tijdens de Kinderboekenparade. Aansluitend bij 25 jaar Kinderboekenmuseum staat het festival dit keer in het teken van geschiedenis. Van ridders tot ruimtevaarders; de Kinderboekenparade 2019 belooft historisch leuk te worden!