Actueel

Nieuws

Preview foto
12 december 2018
VakantiepasClub kerstvakantie Den Haag
We hebben dit jaar volgens het KNMI 7% kans op een witte kerst. Gelukkig hebben we geen sneeuw en ijs nodig voor een leuke kerstvakantie, want de VakantiepasClub komt weer met een gevarieerd pakket activiteiten met speciale VakantiepasKorting voor de leden.

Het Huygenspark wordt drie dagen lang een omgetoverd in de bijzondere wereld van Carnivale, een spectaculaire mix van attracties en acts uit de tijd dat circus en kermis nog één waren. Met onder meer een vlooiencircus, vuurvreters, steltlopers, een zweefmolen en kop van Jut en warme hapjes.

Bij het Haags Historisch Museum kunnen kinderen in de leer bij een restaurateur en bij het Kinderboekenmuseum kunnen ze ontdekken wat juffen en meesters doen in de vakantie. Verder hebben we een aantal creatieve workshops en oliebollen van Vermolen in de aanbieding. Alle activiteiten zien? Kijk dan op www.vakantiepas.nl .

Is uw kind nog geen lid van de VakantiepasClub? Geef het dan gratis op via www.vakantiepas.nl en maak meteen gebruik van de kortingen. VakantiepasClubleden krijgen twee weken vóór elke schoolvakantie een e-mail met kortingsbonnen en een link naar de activiteiten.


Preview foto
30 oktober 2018
Natuur- en Techniekspektakel 2018
Iedereen is van harte welkom op het Natuur- en Techniekspektakel op zondag 25 november tussen 12.00 en 16.00 uur. Een feest voor kinderen, vol activiteiten over natuur en techniek.

Dus kom gezellig samen met je vrienden, vriendinnen en familie. De toegang is gratis!

Ga op ‘kleinebeestjessafari’, trap al fietsend een lekkere smoothie en speel met technische speeltoestellen, gemaakt door PABO-studenten. Zo is er voor iedereen wel wat te doen.

Het feest begint om 12:00 uur met een spannende openingsact. Zorg dat je erbij bent!

Plaats: De Haagse Hogeschool, Johanna Westerdijkplein 75, Den Haag

Tijdens het feest kun je een aantal activiteiten van de “50-dingenkaart” doen. Kijk voor meer informatie op www.denhaag.nl/nme en daarna op de button ‘Natuur- en Techniekspektakel voor kinderen 2018!’


Preview foto
01 oktober 2018
Opvallen in het donker
Elke automobilist kent de schrik: onderweg in het donker en dan plotseling een fietser voor je bumper. Zonder licht, zonder reflectie. Remmen, uitwijken en een stille verwensing: ‘Doe je licht dan ook aan’. Maar hoe zichtbaar bent u zelf op de fiets? En uw kind? De periode breekt weer aan dat uw kind in het donker naar school fietst. Of aan het eind van de middag naar huis rijdt. Aandacht voor zichtbaarheid in het verkeer is nu dus extra belangrijk.
Lees meer ›

Preview foto
24 september 2018
Onderwijs iets voor jou?
Onderwijs iets voor jou? Kom langs op 14 november en verken de mogelijkheden
Misschien denk je er al een tijdje over na: past het onderwijs bij mij? Wat zijn de mogelijkheden? 
Wij helpen je graag verder. Tijdens de informatieavond op woensdag 14 november 2018 maak je kennis met dit prachtige vak en de mogelijkheden die er voor jou zijn.
Je bent van harte welkom op het Hofstad Lyceum, Colijnplein 9, 2555 HA Den Haag.

De avond begint om 19.30 uur (vanaf 19.00 uur inloop met koffie en thee) en is om 21.30 uur afgelopen. Je kunt tot 22.30 uur napraten met directeuren, personeelsadviseurs en opleiders van de pabo’s. Meer informatie vind je op www.klassewerkdenhaag.nl
Ben je van plan om te komen? Meld je dan aan via dit formulier.
Graag tot ziens!


Preview foto
21 augustus 2018
Herfstcursus schoolschaatsen
De Haagse Schaatsschool organiseert voor leerlingen Primair Onderwijs op de donderdagen van 4 oktober tot en met 13 december 2018 in de binnenhal van De Uithof, Jaap Edenweg 10, Den Haag een cursus schaatsen voor beginners en enigszins gevorderden van 9 wekelijkse lessen. De lessen zijn op kunstrijschaatsen. De schaatsen zijn op De Uithof te huur bij Oomssport op vertoon van een geldige legitimatie. Bij schaatshuur met OVP korting. Van 16.15 -17.30 uur leren kids van 4 t/m 12 jaar  op een speelse manier ijssterren te worden.

Kosten, inclusief entree met begeleiding, 4 en 5 jaar € 83,50; 6 t/m 12 jaar € 88,00.

Met de Haagse Ooievaarspas 50% korting op het cursus geld!

Voor een proefles en data lessen en aanmelden Herfstcursus zie https://www.haagseschaatsschool.nl/.

Vragen? E-mail: mail@haagseschaatsschool.nl