Nieuws

 
Staking donderdag 30 en vrijdag 31 januari 2020
20 januari 2020

Staking donderdag 30 en vrijdag 31 januari 2020

Herinnering | Zoals u al heeft gehoord, hebben de vakbonden van onderwijspersoneel voor donderdag 30 en vrijdag 31 januari 2020 een staking aangekondigd in het onderwijs. De vakbonden vragen de regering en de Tweede Kamer om structureel extra geld vrij te maken voor het behoud van de kwaliteit en de voortgang van het onderwijs. Met name het lerarentekort en de werkdruk die dat oplevert voor het aanwezige personeel zijn een risico voor die voortgang en kwaliteit.

Als een stakingsoproep wordt gedaan voor vakbonden, hebben de werknemers in de sector het wettelijke recht om op die dag te staken.

Voor u en uw kind betekent dit dat op donderdag 30 en vrijdag 31 januari 2020 onze school gesloten zal zijn. Wij willen u vragen om zelf voor uw kind(eren) opvang te regelen. Door de grote omvang van de staking is er op school geen opvangcapaciteit beschikbaar.

Koning van Katoren (voor groep 7 & 8)
20 januari 2020

Koning van Katoren (voor groep 7 & 8)

Over de actie

Niets is mooier dan het lezen van een prachtig boek. In het kader van het initiatief ‘Geef een boek cadeau’ wil de leesbevorderingscampagne Geef een (prenten)boek cadeau zorgen dat alle kinderen in Nederland opgroeien tussen de mooiste boeken van de jeugdliteratuur.

Vanaf komende vrijdag 7 februari ligt het jeugdboek Koning van Katoren in alle boekhandels voor maar € 2,-.
Lees meer ›

VakantiepasClub kerstvakantie Den Haag
13 december 2019

VakantiepasClub kerstvakantie Den Haag

Volgens de weermensen wordt december dit jaar zachter en natter dan normaal. Dus een witte kerst, daar hoeven we niet op te rekenen. Gelukkig hebben we geen sneeuw nodig voor een leuke kerstvakantie, want de VakantiepasClub heeft weer een gevarieerd pakket activiteiten met speciale VakantiepasKorting voor de leden.

Bij Cool Event Scheveningen kan worden geschaatst of genoten van de Magische IJsbeelden. Dan nog even door naar De Pier voor een heerlijke pannenkoek. Alvast de sfeer van Oud & Nieuw proeven?  Dat kan met de oliebollen van Vermolen. Bekijk deze en alle andere activiteiten op vakantiepas.nl.
Is uw kind nog geen lid van de VakantiepasClub? Geef het dan gratis op via vakantiepas.nl en maak meteen gebruik van de kortingen. VakantiepasClubleden krijgen twee weken vóór elke schoolvakantie een e-mail met kortingsbonnen en een link naar de activiteiten.

50 dingen die je gedaan moet hebben voor je twaalfde
30 oktober 2017

50 dingen die je gedaan moet hebben voor je twaalfde

Speciaal voor kinderen tot 12 jaar heeft de gemeente de 50-dingenlijst gemaakt. Op deze lijst staan allerlei activiteiten die een kind voor zijn 12e gedaan moet hebben. De 50-dingenlijst is op te halen bij 1 van de Haagse stadsboerderijen of hier gratis te downloaden. Alle activiteiten op de lijst gedaan? Lever hem dan weer in op de stadsboerderij en maak kans op 1 van de 50 prijzen.